Al lang lid van dig forum en lees (bijna) alles! Maar vandaag dacht ik laat ik ook eens een bijdrage doen!
Ik had gisteren een heerlijke moussaka gemaakt:
En dat grieks beviel ons wel! Dus livae pigwing-etje uit de vriezer gehaald en gemarineerd met oa: rozemarijn,knoflook,milde paprika poedee enzovoort (nu wou ik een foto plaatsen maar uiteraard weer vergeten te maken.
Vanmiddag was het tijd om de bbq op te stoken en te beginnen aan de sides...maar...dorst dus eerst deze fijne vriend open getrokken:
Bbqtje was inmiddels op temperaruur en de aardappelen (de side dish) ingeprikt en ingeolied en gezout! Tijd voor een lekkere dip/vulling met oa. Tijm,peterselie,yoghurt en feta!
Vlees en aardappelen op de bbq:
Ff later was het klaar en zag het vlees en het bord er zo uit:
Zat dus ook nog een griekse salade bij!
Aangezien ik ooit bijna doodgegaan ben door de Ouzo krijg ik dat niet meer weg dus afgesloten met een heerlijke (zelfgemaakte) limoncello!
Nou dit was mijn dagboek, ik ga proberen om vaker iets te posten!
Ik had gisteren een heerlijke moussaka gemaakt:
En dat grieks beviel ons wel! Dus livae pigwing-etje uit de vriezer gehaald en gemarineerd met oa: rozemarijn,knoflook,milde paprika poedee enzovoort (nu wou ik een foto plaatsen maar uiteraard weer vergeten te maken.
Vanmiddag was het tijd om de bbq op te stoken en te beginnen aan de sides...maar...dorst dus eerst deze fijne vriend open getrokken:
Bbqtje was inmiddels op temperaruur en de aardappelen (de side dish) ingeprikt en ingeolied en gezout! Tijd voor een lekkere dip/vulling met oa. Tijm,peterselie,yoghurt en feta!
Vlees en aardappelen op de bbq:
Ff later was het klaar en zag het vlees en het bord er zo uit:
Zat dus ook nog een griekse salade bij!
Aangezien ik ooit bijna doodgegaan ben door de Ouzo krijg ik dat niet meer weg dus afgesloten met een heerlijke (zelfgemaakte) limoncello!
Nou dit was mijn dagboek, ik ga proberen om vaker iets te posten!