- Berichten
- 826
Ja, Less is More....
Brochetta, ontvel een paar goede smaakvolle tomaten en ontdoe deze ook van het vruchtvlees. Snij deze vervolgens in blokjes.
Snipper naar believen verse basilicum en klein teentje verse knoflook “hakken” (dus niet door de pers heen jassen) Een desertlepel olijfolie, zout en peper naar smaak en klaar voor gebruik. Maar ..... 24 uur laten overnachten in de koelkast maakt alles nog intenser qua smaakbeleving.
De Q staat ondertussen op 180c, gietijzeren rooster erop en klaar voor de start.
“Gewoon” even twee pistoletjes doorsnijden en op de Q voorzien van een kleurtje en wat streepjes.
Brood afbakken op de Q is best wel een dingetje vindt ik. Zelf besprenkel ik deze eerst met water en later krijgen ze een neveltje olijfolie. En verder goed opletten waar de temperatuur in de Q stabiel is.
Vervolgens de toast voorzien van van het tomaten mengsel.
Need i say More ....
Brochetta, ontvel een paar goede smaakvolle tomaten en ontdoe deze ook van het vruchtvlees. Snij deze vervolgens in blokjes.
Snipper naar believen verse basilicum en klein teentje verse knoflook “hakken” (dus niet door de pers heen jassen) Een desertlepel olijfolie, zout en peper naar smaak en klaar voor gebruik. Maar ..... 24 uur laten overnachten in de koelkast maakt alles nog intenser qua smaakbeleving.
De Q staat ondertussen op 180c, gietijzeren rooster erop en klaar voor de start.
“Gewoon” even twee pistoletjes doorsnijden en op de Q voorzien van een kleurtje en wat streepjes.
Brood afbakken op de Q is best wel een dingetje vindt ik. Zelf besprenkel ik deze eerst met water en later krijgen ze een neveltje olijfolie. En verder goed opletten waar de temperatuur in de Q stabiel is.
Vervolgens de toast voorzien van van het tomaten mengsel.
Need i say More ....