GuiltyNL
Sprokkelaar
- Berichten
- 49
Gisteren op Koningsdag lekkere kippendijtjes gemaakt.
Gemarineerd in olijfolie met knoflook, paprikapoeder, tijm, oregano, peterselie, ui, citroen, peper en zout.
Gekozen om niet te roken, temperatuur van de ketel op 150 graden, kerntemperatuur van de kip gehouden op 72 graden.
Later op een stokbroodje gedaan met wat yoghurtmayonaise en genieten maar!
Gestart met marineren, en lekker een tijdje laten staan:
Intussen de plaat voorverwarmen, dat is met dit soort gerechten echt ideaal, niet meer tobben met je rooster:
En daar gaan ze:
Tussenstand:
Tijd voor de thermometer:
En het eindresultaat:
Het was genieten!
Gemarineerd in olijfolie met knoflook, paprikapoeder, tijm, oregano, peterselie, ui, citroen, peper en zout.
Gekozen om niet te roken, temperatuur van de ketel op 150 graden, kerntemperatuur van de kip gehouden op 72 graden.
Later op een stokbroodje gedaan met wat yoghurtmayonaise en genieten maar!
Gestart met marineren, en lekker een tijdje laten staan:
Intussen de plaat voorverwarmen, dat is met dit soort gerechten echt ideaal, niet meer tobben met je rooster:
En daar gaan ze:
Tussenstand:
Tijd voor de thermometer:
En het eindresultaat:
Het was genieten!