BasBQ
Beef en Steak

Lekker stuk Bavette

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
655
Ik kon het niet laten heb bij de lokale boer nog een stuk bavette gehaald deze voorzien van een rub en op 140 graden lekker laten gaan tot een kern van 40 graden en toen afgehaald en getracht de Q om hoog te jakkeren om hem te voorzien van mooie strepen maar waarschijnlijk te weinig met te weinig kolen gestart maar de smaak was er niet minder om
20220722_175936.jpg
20220722_180216.jpg
20220722_184413.jpg
20220722_184753.jpg
 
Laatst bewerkt:

Ron B

Stoker
 
 
Berichten
485
Doe hier ook maar een stukkie. Ziet er lekker uit en niks mis mee. Een goede picanha is heerlijk
 

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
532
Ziet er heerlijk uit! Die kon je vast niet alleen op..
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.259
Lust’m ook zonder strepen
Voor strepen werkt een gietijzeren rooster beter, en die moet goed warm zijn
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.300

Jeffievb

Stoker
 
 
Berichten
382
haha soms zie je door de bomen het bos niet meer:p. Dat krijg je ervan als je vaste klant bij de lokale boer bent
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.964
Heerlijk stuk vlees en een mooi cuisson. Dat moet smullen geweest zijn. Top
 
Bovenaan Onderaan