Op vakantie in Noord Engeland de Cobb regelmatig aan het werk gezet... zowel BCC als Roast Beef maar het lekkerste was de lamsbout.
De bout kwam van lokale boer uit Lake District.
Heel simpel peper en zout en ingestoken met stukjes knoflook en rozemarijn.
In het begin ook beukensnippers in alufolie op de briketten.
Totaal 4,5 uur en totaal 10 briketten tot kerntemperatuur van 65?
Zo was de bout heel zacht en pink.
Laatste 90 minuten in de ring in alufolie ingepakte aardappeltjes... lovely roasted.
Eindresultaat
De bout kwam van lokale boer uit Lake District.
Heel simpel peper en zout en ingestoken met stukjes knoflook en rozemarijn.
In het begin ook beukensnippers in alufolie op de briketten.
Totaal 4,5 uur en totaal 10 briketten tot kerntemperatuur van 65?
Zo was de bout heel zacht en pink.
Laatste 90 minuten in de ring in alufolie ingepakte aardappeltjes... lovely roasted.
Eindresultaat
