BasBQ
Beef en Steak

Leg of Lamb van de Cobb

 

Krizz

Sprokkelaar
Berichten
34
Op vakantie in Noord Engeland de Cobb regelmatig aan het werk gezet... zowel BCC als Roast Beef maar het lekkerste was de lamsbout.
De bout kwam van lokale boer uit Lake District.
Heel simpel peper en zout en  ingestoken met stukjes knoflook en rozemarijn. 
In het begin ook beukensnippers in alufolie op de briketten.
Totaal 4,5 uur en totaal 10 briketten tot kerntemperatuur van 65?
Zo was de bout heel zacht en pink.
Laatste 90 minuten in de ring in alufolie ingepakte aardappeltjes... lovely roasted.
Eindresultaat
7a8e6e02e891268bc4f8c6444cb2dcb9.jpg
 
Lekker!
 
Ziet er goed uit !


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Die ziet er top uit! Die lust ik zeker wel
 
Mag ik eten van de dokter!  :D
 
Ziet er heerlijk uit!


Mrssimplelifeblog.wordpress.com
 
Compliment, dat is mooi koken op een Cobb!
Vraagje, moest je tussendoor briketten aanvullen?
 
Jorte zei:
Compliment, dat is mooi koken op een Cobb!
Vraagje, moest je tussendoor briketten aanvullen?
Thanx.
Yep gestart met houder volgepropt met zes briketten en twee keer twee erbij gelegd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan