Vandaag weer eens de OTP47 opgestookt met briketten voor een zondags kippetje. Geen BCC of CCC, maar een Lemon Can Chicken.
Mijn recept:
Bio landhoen van Margt 1,5kg
Gerubt met: bio kip rub van Versteehgen van de Marqt en Mediterrean rub gehaald bij de Praxis..
Als can een lemon/apple frisdrankje gestuffed met knoflook en rozemarijn uit de tuin.
Verder de kip nog opgevuld met knoflook en stukjes citroen..
Webertje goed opgestookt naar 220 en kippetje erop:
Vervolgens temperatuur laten zakken naar 190 en 1:15 laten grillen.
Binnen voor de eerste keer die hasselbacken aardappels bereid, die mocht iets gekruider...
Het eindresultaat (opmaak kan beter):
Dit alles afgeblust met een Mouton Cadet Bordeaux 2011
Ging er allemaal goed in!
Bedankt voor het kijken
Mijn recept:
Bio landhoen van Margt 1,5kg
Gerubt met: bio kip rub van Versteehgen van de Marqt en Mediterrean rub gehaald bij de Praxis..
Als can een lemon/apple frisdrankje gestuffed met knoflook en rozemarijn uit de tuin.
Verder de kip nog opgevuld met knoflook en stukjes citroen..
Webertje goed opgestookt naar 220 en kippetje erop:
Vervolgens temperatuur laten zakken naar 190 en 1:15 laten grillen.
Binnen voor de eerste keer die hasselbacken aardappels bereid, die mocht iets gekruider...
Het eindresultaat (opmaak kan beter):
Dit alles afgeblust met een Mouton Cadet Bordeaux 2011
Ging er allemaal goed in!
Bedankt voor het kijken