Beste Mensen,
Ik ga ribs halen en natuurlijk deze via de 3-2-1 methode klaarmaken.
Aangezien ik veel lees over dat je later houtskool of briketten moet toevoegen om de temp constant te houden vroeg ik me af hoe jullie dit doen.
Nu gebruik ik namelijk eerst de starter op de weber, en deze gaan in de baskets.
Maar wanneer er ribs op mijn Weber liggen kan ik de starter niet meer gebruiken.
Graag hoor ik van jullie tips en trucs
Heb wel in het rooster de luikjes zitten aan de zijkant.
Groeten en bedankt
Ik ga ribs halen en natuurlijk deze via de 3-2-1 methode klaarmaken.
Aangezien ik veel lees over dat je later houtskool of briketten moet toevoegen om de temp constant te houden vroeg ik me af hoe jullie dit doen.
Nu gebruik ik namelijk eerst de starter op de weber, en deze gaan in de baskets.
Maar wanneer er ribs op mijn Weber liggen kan ik de starter niet meer gebruiken.
Graag hoor ik van jullie tips en trucs

Heb wel in het rooster de luikjes zitten aan de zijkant.
Groeten en bedankt