mattheijer
Tondelzoeker
- Berichten
- 15
Dit recept hier gevinden op het forum gepost door Vogels
Ik had als nieuweling wel wat vragen maar denk dat k ze wel goed heb opgelost.
het avontuur begon afgelopen dinsdag met buikspek in 2 stukken snijden en marineren.
Vervolgens dit gevacumeerd.
Drie dagen in de koelkast en 3 keer per dag gedraaid en een beetje gemasseerd.
Mijn nieuwe Weber in elkaar gezet.
En toen het vlees erop.
na zo een kleine 3 uur en wat laklaagjes verder was dit het eind resultaat
Vind de spek super lekker alleen ga ik voor de lak naar iets anders zoeken
recept staat hier
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=10488.0
Bedankt Vogels voor dit recept
Ik had als nieuweling wel wat vragen maar denk dat k ze wel goed heb opgelost.
het avontuur begon afgelopen dinsdag met buikspek in 2 stukken snijden en marineren.
Vervolgens dit gevacumeerd.
Drie dagen in de koelkast en 3 keer per dag gedraaid en een beetje gemasseerd.
Mijn nieuwe Weber in elkaar gezet.
En toen het vlees erop.
na zo een kleine 3 uur en wat laklaagjes verder was dit het eind resultaat
Vind de spek super lekker alleen ga ik voor de lak naar iets anders zoeken
recept staat hier
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=10488.0
Bedankt Vogels voor dit recept