Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
De lamskruiden is van de Turkse winkel. Dat is een kant en klaar bakje met oregano, peper, rozemarijn, zout, knoflook, ui.Ziet er heerlijk uit. Ik heb ook nog een schouder liggen en twijfel een beetje over pulled Lamb of Pulled Lamb Owensboro style......
Welke lamskruiden heb je gebruikt?
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Thanks. Ik heb nog een paar dagen om na te denken maar denk dat deze hem gaat worden.De lamskruiden is van de Turkse winkel. Dat is een kant en klaar bakje met oregano, peper, rozemarijn, zout, knoflook, ui.
Met deze kruiden blijf je de echte lam smaak houden vind ik.
2.5u op de bbq met appel rookhout en daarna in de folie. Tussendoor spieken of ie goed was
Goeie vraag... Ik denk dat ie tussen de 90-95 zat. Eerst 2.5/3u met rookhout en daarna in de folie. Toen een aantal keren gecheckt, want heb de temperatuur niet bijgehouden.Heerlijk! Wat een goed idee! Tot welke kerntemperatuur heb je de bout laten garen?