BasBQ
Beef en Steak

Lamsracks

 
 
 

ellenblokhuis

Kooltjesharker
Berichten
177
Vanavond gaan we de WGA ontmaagden met een mooi lammetje! We kiezen voor inkepingen met rozemarijn en knoflook vullen en dan direct op de kolen tot 60graden ongeveer. Tenminste als ik @noskos mag geloven is dat lekkerder dan in een korst en indirect.
Erbij doen we de risotto van kokenmetkarin(.nl) uit de oven. Met groene asperges en sugarsnaps dit keer.
Dat moet goedkomen vanavond.

Gister aten we al heerlijk bij Chtakafri, wij zetten het BBQweekend gewoon voort!
 
hoe laat eten we Ellen?  :)
hier is het ook Q-feest dit weekend...
P.S. bijna vergeten: mooi gerecht wat je gaat maken op de WGA!
 
Hou er rekening mee dat je dichter op de kolen zit bij een wga. Succes!
 
goed in de gaten houden en niet al te veel kolen in dat ding ;)
 
Persoonlijk vond ik het ene rack te rood en de andere te gaar; maar de smaak was voortreffelijk! Foto's komen eraan!
 
3FBA9A1A-77B0-4A68-BA5B-1E8F0518C934-728-00000070279E86C5_zps73f2a8cd.jpg


Liggen ze te wachten.

De andere is een varkenshaas ingesmeerd met dijon mosterd, als hapje vooraf erg lekker :p
 
lekker hoor, zo zie je dat een WGA toch weer heel anders bbq-ed als een OTP
 
Mooi zo'n lamsrack op de WGA
 
Terug
Bovenaan Onderaan