Vrijdag keek ik in de ijskast en jawel, er lag nog een heerlijke lamsrack.
Lekker volgepropt met knof en rozemarijn en vervolgens langzaam laten garen (120 graden) op het ei tot 52 kern.
Vervolgens een half uurtje rust (mijn timing was niet perfect met het andere eten) en toen :

Andere kant:

Zag er best lekker uit:

en,

Smaakte prima, misschien iets teveel eiksnippers gebruikt, volgende keer een enkel snippertje denk ik.
Ik vind die reverse sear methode trouwens wel erg handig. Je kan alles klaarmaken en wanneer de rest van het eten ook klaar is het vlees even lekker afgrillen.
Lekker volgepropt met knof en rozemarijn en vervolgens langzaam laten garen (120 graden) op het ei tot 52 kern.
Vervolgens een half uurtje rust (mijn timing was niet perfect met het andere eten) en toen :

Andere kant:

Zag er best lekker uit:

en,

Smaakte prima, misschien iets teveel eiksnippers gebruikt, volgende keer een enkel snippertje denk ik.
Ik vind die reverse sear methode trouwens wel erg handig. Je kan alles klaarmaken en wanneer de rest van het eten ook klaar is het vlees even lekker afgrillen.