BasBQ
Beef en Steak

Lamsboutje voor het zomergevoel

RvdB

Kooltjesharker
 
Berichten
109
Het is weer eens tijd voor een lamsboutje. Bij de slager een lamsbout laten voorbereiden met knoflook en spaanse peper al binnen in en rozemarijn buiten.
010.JPG

Natte rub gemaakt met de kruiden die horen bij lam zoals munt, citroen, peper en knoflook. Dag in de koelkast om te marineren.
Daarna indirect op de Q voor 3.5 uur bij ongeveer 100C
011.JPG

Rondom afgrillen en nog even laten rusten.
013.JPG

En dan om in mediterane sferen te blijven serveren met een couscous salade. Heerlijk.
014.JPG

 

M4rtijn76

Pitmaster
 
Berichten
558
Dat is een mooi bordje, dat zal wel gesmaakt hebben!
 

SilverFox

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.306
Lust ik wel
 

Martijn van den Berg

Stoker
 
 
 
Berichten
405
Jammie, ik lust ook wel een bordje
 

karsb

Vuurmaker
 
 
Berichten
80
Ziet er echt heel goed uit!!!
 
Bovenaan Onderaan