BasBQ
Beef en Steak

Lamsbout

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.203
Vandaag lamsbout op de BBQ gelegd.
Had gisteren avond het vlees al voorzien van een natte rub.
Veel look beetje olijfolie verse munt, komijn en wat andere kruiden.
De bout eerst gerookt met blokje eik aan een 100 graden tot 46 gr kerntemperatuur.
Daarna op gietijzer rooster aan 200 graden nog enkele minuten gebakken.
Was heerlijk.
Samen met de aubergine schotel van @Jet was het smullen.

IMG_20230712_185743.jpg


IMG_20230712_184614.jpg


IMG_20230712_181822.jpg


IMG_20230712_164611.jpg


IMG_20230711_195529.jpg


IMG_20230711_194508.jpg


IMG_20230711_194455.jpg
 
Laatst bewerkt:
Wat fantastisch! Krijg er enorme zin in lam te bereiden.
 
Dat ziet er me een partij lekker uit! 😋😋
 
Ziet er heerlijk uit😋
Stukje ruilen voor Tootsie steak 😅
 
Bedankt ik heb wéér trek.....
Ziet er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan