- Berichten
- 7.146
Vandaag een vrije dag, dus rustig de tijd genomen voor het koken; Langzaam gegaarde rosbief van de WGA en McPeet's potatoes met maplecured bacon&cheese. De Todo lijst mag immers niet te lang worden...
Allereerst de BlackAngus rosbief van peper en zout voorzien en de WGA klaargemaakt voor lage temperatuur.
6 Hete briketjes verdeeld over een aantal koude, met wat rookhout en een takje rozemarijn, temperatuur niet boven de 120gr geweest


Ondertussen de McPeet's potatoes gemaakt, insneden gevuld met maple cured JD bacon en bestrooid met kaas, peper, zout en wat boter

Na 1,5 uur, kern 51gr

Het vlees verplaatst naar de OTP (met de aardappels) en nog even een streepje erop gemaakt:

En weer heerlijk gegeten!

Mc Peet bedankt voor het delen!
Allereerst de BlackAngus rosbief van peper en zout voorzien en de WGA klaargemaakt voor lage temperatuur.
6 Hete briketjes verdeeld over een aantal koude, met wat rookhout en een takje rozemarijn, temperatuur niet boven de 120gr geweest



Ondertussen de McPeet's potatoes gemaakt, insneden gevuld met maple cured JD bacon en bestrooid met kaas, peper, zout en wat boter

Na 1,5 uur, kern 51gr

Het vlees verplaatst naar de OTP (met de aardappels) en nog even een streepje erop gemaakt:

En weer heerlijk gegeten!

Mc Peet bedankt voor het delen!