BasBQ
Beef en Steak

Kruidenpasta

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Van deze ingredi?nten aangevuld met zout wil ik een kruidenpasta maken om een in Nederland vrij bekend stukje vlees na te maken met verse kruiden.
DSC03432.jpg


Ik heb het allemaal flink fijn gesneden en met 20 gram zout vermengd.
De bedoeling is dat het zout het vocht uit de kruiden opneemt en er zo een brij ontstaat.
Nu eerst maar in de koelkast tot woensdag.
DSC03434.jpg

 
Mooie plaatjes enne verse oregano is ook heerlijk btw.. Ben benieuwd. Denk lamsvlees?
 
richard0501 zei:
Ben benieuwd , maar je moet me wel even helpen. welk stukje vlees?

Ga ik niet doen :) woensdag post ik een draadje daarover.
 
Goed bezig Bert.......maar dat is wel vaker bij jou  :D
 
Tja, dan moeten we dit wel volgen, ben benieuwd!
 
je hebt mijn interesse ook gewekt  :)
 
Je hebt mij ook erg nieuwsgierig weten te maken...  is het al woensdag???
 
Dit is wat je noemt een vette cliffhanger!!!
 
<tromgeroffel>
 
Laat maar weten wanneer ik moet komen proeven Bert :blush:
 
Het eerste vleesgerecht waar mijn vrouw mee kwam na het zien van deze kruidenpasta gisteren was 'Boomstammetje'... Qua groene kleur niet zo'n gek idee, maar of dat het ook is... hopelijk gaan we het vandaag horen :D
 
Woensdag woensdag woensdag!!!!! KOM OP BERT !!!!!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan