BasBQ
Beef en Steak

Kreeftje

roan_b

Sprokkelaar
 
Berichten
35
Eerst een visfumet getrokken, ui prei, wijn champignons, visgraten, kruiden,citroen.

Ondertussen verse pasta met pesto in gemaakt.

De heilbot gefileerd.

Daarna een vissoep gemaakt van ui,prei,venkel en courgette,saffraan.

Een rouille gemaakt van olijfolie,Look,kruiden,eidooier,saffraan,mosterd,appelazijn,

De kreeft in tWee gesneden en op de q.

En nu wat pics .  Want wat zijn we zonder.... :)


 

Gilles

Stoker
 
 
Berichten
280
jammer van je brood (dat het zwart is) maar ik doe het je niet na! Heerlijk moet jij gegeten hebben.
 

Smokey89

Stoker
 
 
Berichten
250
Lekker hoor! Maar is dat vissie geen schol? Heilbot heeft geloof ik geen oranje stippen.



Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 

Danny77

Gerijpt
 
 
Berichten
2.567
Hahahaha dat pannendeksel rekje is echt multifunctioneel niet alleen te gebruiken als rib rek maar ook prima om je pasta te drogen zie ik.  :D :D ;)
 

avr

Pitmaster
 
 
Berichten
913
Ben zelf niet zo'n vis liefhebber maar het ziet er goed uit!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 

roan_b

Sprokkelaar
 
Berichten
35
Smokey89 zei:
Lekker hoor! Maar is dat vissie geen schol? Heilbot heeft geloof ik geen oranje stippen.



Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Aah. Oei. Heb me vergist. Is scholvis ja. :)
 

karsb

Vuurmaker
 
 
Berichten
78
Zo kun je het ribrek ook gebruiken natuurlijk  :D Zelf dit ook maar eens uitproberen voor de pasta
 

Borsalino

Vuurmaker
 
Berichten
61
Mmmmmmmmmmm lekker kreeft, ga dat volgend weekend maken, net nog aan kreeftenolie geraken......................
 
Bovenaan Onderaan