3 stukken zalm gehaald.
Een rub gemaakt van 60gr zout,60gr zeezout en 80gr bruinebasterd zuiker.
Dit is voor 1 stuk zalm.
De zalm bedekt met de rub.
Heb de zalm stukken in aparte ziplock zakken gedaan,en deze in een schaal gelegen met iets zwaars er op.
Daar zijn ze blijven liggen voor 24 uur,af en toe heb ik ze gedraaid.
Daarna heb ik ze afgespoeld,en 16 uur laten drogen.(normaal gesproken doe ik het 24uur,maar zat in tijdnood.)
De WSM klaar gemaakt.
De CSG gevuld met whiskyoaks mot.
En de zalm 16uur laten roken.
En deze vacuum getrokken.
In de vriezer met de zalm,en de eerste mag er over 3dagen uit.

Een rub gemaakt van 60gr zout,60gr zeezout en 80gr bruinebasterd zuiker.
Dit is voor 1 stuk zalm.

De zalm bedekt met de rub.

Heb de zalm stukken in aparte ziplock zakken gedaan,en deze in een schaal gelegen met iets zwaars er op.
Daar zijn ze blijven liggen voor 24 uur,af en toe heb ik ze gedraaid.
Daarna heb ik ze afgespoeld,en 16 uur laten drogen.(normaal gesproken doe ik het 24uur,maar zat in tijdnood.)
De WSM klaar gemaakt.

De CSG gevuld met whiskyoaks mot.


En de zalm 16uur laten roken.



En deze vacuum getrokken.

In de vriezer met de zalm,en de eerste mag er over 3dagen uit.