Ik zet met een groot probleem...
De buurman werd zo enthousiast bij het zien van mijn WSM, dat hij mij morgen aan het werk wil zetten
hij gaat vanavond jagen en zal voor een aantal eendenborsten zorgen...
Hij wil graag gerookte eendenborst waar je schijfjes van kunt snijden en koud kunt eten. Als ik het goed heb begrepen is dit koud gerookte eend?? Warm gerookt eet je enkel warm en daarbij moet je de borst nog eens afgrillen? Of heb ik het nu helemaal mis??? Ik zie het bos door de bomen niet meer. Wie helpt??? Recepten, ideetjes?
Oh ja, ik heb geen CSG en het lijkt me nu wel warm om koud te roken?


Hij wil graag gerookte eendenborst waar je schijfjes van kunt snijden en koud kunt eten. Als ik het goed heb begrepen is dit koud gerookte eend?? Warm gerookt eet je enkel warm en daarbij moet je de borst nog eens afgrillen? Of heb ik het nu helemaal mis??? Ik zie het bos door de bomen niet meer. Wie helpt??? Recepten, ideetjes?
Oh ja, ik heb geen CSG en het lijkt me nu wel warm om koud te roken?