BasBQ
Beef en Steak

Koud en fast

Sander72 zei:
Hans zei:
b.asv zei:
Gave test! Klinkt ergens ook wel logisch trouwens. En het voordeel dat je niet van te voren hoeft na te denken wat je uit de vriezer moet halen :D

Zou dat ook met grotere stukken vlees werken? (ik denk daarbij aan een procureur b.v.)

Procureur wil je door en door garen toch? Dan ontgaat mij het nut van deze methodiek eigenlijk... dit is juist handig om de kern langzaam op te laten lopen en mooi te korsten.

Lijkt me inderdaad ook niet direct een voordeel. Wat me wel handig lijkt als je dit doet bij een hele ossenhaas voor bijvoorbeeld Beef Wellington. Altijd lastig om die mooi rood/ros? te houden.
 
Mooi experiment en zeer smakelijke foto's, ik heb dit een keertje ergens gezien (op tv en weer verder gezapt) en toen dacht ik nog "die zijn gek, dat kan toch niet goed gaan" maar blijkbaar werkt het wel, leuk om een keertje te proberen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan