Na veel lezen hier op het forum me toch een keer aangemeld. En nu maar eens wat plaatsen.
Ik ben dennis en afgelopen weekend voor het eerst koriaanse pulled pork gemaakt op de bastard. Volgens het recept van noskos. Helaas vergeten daar van foto's te maken. Maar de broodjes waren heerlijk
.
Uiteraard was er pp over. Was een stuk van 3kg.
Dus laat ik er loemias van maken.
Wortel, lente ui, taugé gesneden.
De overgebleven kimchi fijn gesneden.
Alles even verwarmen in de wok.
Daarna de rijst vermicelli er door en rollen maar.
Ik ben dennis en afgelopen weekend voor het eerst koriaanse pulled pork gemaakt op de bastard. Volgens het recept van noskos. Helaas vergeten daar van foto's te maken. Maar de broodjes waren heerlijk

Uiteraard was er pp over. Was een stuk van 3kg.
Dus laat ik er loemias van maken.
Wortel, lente ui, taugé gesneden.
De overgebleven kimchi fijn gesneden.
Alles even verwarmen in de wok.
Daarna de rijst vermicelli er door en rollen maar.