- Berichten
- 296
Ik heb van het weekend de eerste keer een H&F gerecht gemaakt: Koreaanse varkenshaas spiesen uit het boek "Korean BBQ"van Bill Kim.
Varkenskophaas gehaald, want een stuk goedkoper dan gewone varkenshaas, en net zo lekker.
Marinade:
Vlees rijgen met bacon ertussen:
Op de KJ, 200 graden:
Na 4 minuten draaien, en insmeren met apart gehouden marinade:
Eindresultaat:
Lekker pittig maar niet te heet geworden, en super mals vlees, dus deze komt op mijn VHV (voor herhaling vatbaar) lijst.
Varkenskophaas gehaald, want een stuk goedkoper dan gewone varkenshaas, en net zo lekker.

Marinade:

Vlees rijgen met bacon ertussen:

Op de KJ, 200 graden:

Na 4 minuten draaien, en insmeren met apart gehouden marinade:

Eindresultaat:

Lekker pittig maar niet te heet geworden, en super mals vlees, dus deze komt op mijn VHV (voor herhaling vatbaar) lijst.