- Berichten
- 537
Ik wil voor kerst weer eens wat anders maken dan de standaard hertenbiefstuk en zat te denken aan de konijnenbout die ik bij bbquality zie staan.
Ik heb echter nog nooit konijn bereid. Wat ik me van vroeger kan herinneren was in een grote braadslee. Maar ik vond dat altijd droog vlees.
Nu heb ik eigenlijk twee vragen:
1) Is konijn droog vlees van zichzelf of kan het ook sappig zijn?
2) Heeft iemand een recept voor een konijnenbout op de bbq? Ik heb echt geen idee wat ik ermee aan moet
Ik heb echter nog nooit konijn bereid. Wat ik me van vroeger kan herinneren was in een grote braadslee. Maar ik vond dat altijd droog vlees.
Nu heb ik eigenlijk twee vragen:
1) Is konijn droog vlees van zichzelf of kan het ook sappig zijn?
2) Heeft iemand een recept voor een konijnenbout op de bbq? Ik heb echt geen idee wat ik ermee aan moet
