RaymondJ1985
Sprokkelaar
- Berichten
- 43
Hallo allemaal!
Al ruime tijd lees ik hier en daar een beetje mee en nu in de kerstvakantie maar eens besloten om in de openbaarheid te treden
Ik ben Raymond 37 jaar en woon met mijn gezin in het oosten des lands. Ik ben een zeer trotse eigenaar van een BGE large. Hier wat accessoires bij en binnenkort in het bezit van een spit.
Ik heb al een paar rondjes spare ribs geprobeerd en verbetert. Ook al een keer pulled pork uit de Dutch oven gemaakt en zo nog wat probeersels.
Verder ben ik nog zoekende hoe ik vegetarische gerechten kan verfijnen of vernieuwen. Mijn vriendin en stiefdochter vinden vlees simpelweg vaak niet lekker. Ik ben niet tegen een keer vegetarisch eten maar dan is het voor iedereen fijn als dat wel smaakvol is.
Uit ervaring weet ik sinds kort ook hoe het is om een vilt te vervangen.
Ik kijk er naar uit om veel gerechten en kennis via deze weg op te slurpen en proberen dit voor mezelf te gebruiken.
Hartelijke gegrilde groeten van Raymond
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Al ruime tijd lees ik hier en daar een beetje mee en nu in de kerstvakantie maar eens besloten om in de openbaarheid te treden
Ik ben Raymond 37 jaar en woon met mijn gezin in het oosten des lands. Ik ben een zeer trotse eigenaar van een BGE large. Hier wat accessoires bij en binnenkort in het bezit van een spit.
Ik heb al een paar rondjes spare ribs geprobeerd en verbetert. Ook al een keer pulled pork uit de Dutch oven gemaakt en zo nog wat probeersels.
Verder ben ik nog zoekende hoe ik vegetarische gerechten kan verfijnen of vernieuwen. Mijn vriendin en stiefdochter vinden vlees simpelweg vaak niet lekker. Ik ben niet tegen een keer vegetarisch eten maar dan is het voor iedereen fijn als dat wel smaakvol is.
Uit ervaring weet ik sinds kort ook hoe het is om een vilt te vervangen.
Ik kijk er naar uit om veel gerechten en kennis via deze weg op te slurpen en proberen dit voor mezelf te gebruiken.
Hartelijke gegrilde groeten van Raymond
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk