- Berichten
- 867
Vandaag met het warme weer even een lekker zomers gerechtje gemaakt. Niet heel zwaar en dat beviel ons prima. Heb laatste tijd niet veel gedeeld, wel achter de kachel gestaan, maar deze wil ik jullie niet onthouden.
Begonnen met lamsgehakt mixen met rode ui, koriander, peterselie, knoflook, gember, komijn, paprikapoeder, chilipoeder, zoutvlokken en zwarte peper. Kleine spiesjes van gemaakt en BBQ ingericht met plaat zodat mooie korst kon ontstaan. Foto?s vertellen het verhaal wel. Heb op einde de spiesen er maar af gehaald, was makkelijker met keren. Erbij een naan broodje, wat komkommer, frisse yoghurt dressing en wat humus erbij. Zal weer wat vaker gerechten laten zien.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Begonnen met lamsgehakt mixen met rode ui, koriander, peterselie, knoflook, gember, komijn, paprikapoeder, chilipoeder, zoutvlokken en zwarte peper. Kleine spiesjes van gemaakt en BBQ ingericht met plaat zodat mooie korst kon ontstaan. Foto?s vertellen het verhaal wel. Heb op einde de spiesen er maar af gehaald, was makkelijker met keren. Erbij een naan broodje, wat komkommer, frisse yoghurt dressing en wat humus erbij. Zal weer wat vaker gerechten laten zien.







Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk