BasBQ
Beef en Steak

Knorretje verdiend voor eerste keer Pulled Pork?

 
 

Marcel1973

Stoker
Berichten
404
Alweer even geleden, maar nog geen tijd gehad het verslagje te maken. PP gemaakt om de mondjes te voeden op m'n verjaardagsfeestje.

Op vrijdag een mooie procureur van de sligro gehaald. Ca 2,5kg zou bereid gaan worden de mondjes te vullen. 's Avonds uit eten voor m'n verjaardag en om half elf de pp in de rub gezet.
Vervolgens nachtje laten staan en de volgende ochtend om 10 uur de Q op temperatuur. De pp kon erop en daar ging die!
Rooksignalen in de buurt (men mag meegenieten van mijn hobby) en geregeld de temperatuur in de gaten houden. De Q bleef mooi op temperatuur. Inpakken en weer terug, doorgaren maar weer. Daarna nog ff zonder en toen...
Om ca. 17.30 was de pp klaar. Uurtje rusten (duurt best lang) en toen pullen. Heerlijke geur, mooie smokering en de stukjes die ik geproefd had....top! Op de laatste foto zie je nog mooi stukje smokering.
Nu een dagje wachten op de visite. Volgende dag opgewarmd met scheutje cola, op een broodje met coleslaw en augurk en als een "blije eikel" de complimenten in ontvangst nemen.

Het was een beetje druk (ook nog MOINK, Ribs, Spiffs gemaakt) dus hier en daar mist een fotootje...

76bda40974d644d6e3fcdbc2a6981a9e.jpg

21c62535c9aa6f4bc72737737afdfdd4.jpg

57fa561a4c6771d0895941256fe36fff.jpg

cd0648a6e6839c3e8d5fe23427039a64.jpg
b71850f3d42e1e4ed86c9064bc4588d8.jpg
1a463bff87b21b6736b21c65ebdabf73.jpg

940f0904042b4546bc8c586c9ed29d6f.jpg

f6180c3a0fb542267acdc400128924be.jpg

cc4fab358fafa6447abc95764c81e082.jpg

93ef5a2d82e704cfa4808da528e86e0b.jpg
 
Ziet er erg lekker uit
 
ik ben er gek op, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Heerlijk, gefeliciteerd met je Knor
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan