Het idee was eens een lange sessie proberen op de WGA.. dus pulled pork mee genomen naar onze vakantie oord en onder strikte toezicht de boel op dag 1 ingerubt en in een ziplock de koelkast in.
Dag 2 - Knorrie was bijna even groot als de wga maar met wat passen en meten toch nog een temperatuur sensor voor het rooster en Knor er in gekregen.
De minion methode gekozen met blokjes Weber briketten (ook een eerste keer) en dat ging me niet zo goed af.. De WGA wilde niet op temp komen en de briketten gingen meerdere malen uit in de totale 9+ uur durende sessie. Ik had geen starter mee genomen en was dus afhankelijk van aanmaak wokkels om de boel aan te krijgen wat niet makkelijk is als je je WGA rooster door geslepen hebt en het rooster optillen (met Knor) dus een drama is. Maar goed ondanks een gemiddelde temp van 90-100c ging Knor zeer steady naar de 88c
Bij 88c de prik test gedaan en voelde me nog te hard aan dus door naar de 93c uiteindelijk.
Toen rusten voor ruim uurtje en toen pullen en de koelkast in aangezien we dit voor de volgende wilde eten.
Dag 3 met wat cola opgewarmd en op bolletjes opgesmikkeld. Vond het toch wat droger dan op mijn normale (ruime) Q maar zeker lekker.
Dag 2 - Knorrie was bijna even groot als de wga maar met wat passen en meten toch nog een temperatuur sensor voor het rooster en Knor er in gekregen.
De minion methode gekozen met blokjes Weber briketten (ook een eerste keer) en dat ging me niet zo goed af.. De WGA wilde niet op temp komen en de briketten gingen meerdere malen uit in de totale 9+ uur durende sessie. Ik had geen starter mee genomen en was dus afhankelijk van aanmaak wokkels om de boel aan te krijgen wat niet makkelijk is als je je WGA rooster door geslepen hebt en het rooster optillen (met Knor) dus een drama is. Maar goed ondanks een gemiddelde temp van 90-100c ging Knor zeer steady naar de 88c
Bij 88c de prik test gedaan en voelde me nog te hard aan dus door naar de 93c uiteindelijk.
Toen rusten voor ruim uurtje en toen pullen en de koelkast in aangezien we dit voor de volgende wilde eten.
Dag 3 met wat cola opgewarmd en op bolletjes opgesmikkeld. Vond het toch wat droger dan op mijn normale (ruime) Q maar zeker lekker.





