BasBQ
Beef en Steak

Knor op WGA

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Het idee was eens een lange sessie proberen op de WGA.. dus pulled pork mee genomen naar onze vakantie oord en onder strikte toezicht de boel op dag 1 ingerubt en in een ziplock de koelkast in.

Dag 2 - Knorrie was bijna even groot als de wga maar met wat passen en meten toch nog een temperatuur sensor voor het rooster en Knor er in gekregen.

De minion methode gekozen met blokjes Weber briketten (ook een eerste keer) en dat ging me niet zo goed af.. De WGA wilde niet op temp komen en de briketten gingen meerdere malen uit in de totale 9+ uur durende sessie. Ik had geen starter mee genomen en was dus afhankelijk van aanmaak wokkels om de boel aan te krijgen wat niet makkelijk is als je je WGA rooster door geslepen hebt en het rooster optillen (met Knor) dus een drama is. Maar goed ondanks een gemiddelde temp van 90-100c ging Knor zeer steady naar de 88c

Bij 88c de prik test gedaan en voelde me nog te hard aan dus door naar de 93c uiteindelijk.

Toen rusten voor ruim uurtje en toen pullen en de koelkast in aangezien we dit voor de volgende wilde eten.

Dag 3 met wat cola opgewarmd en op bolletjes opgesmikkeld. Vond het toch wat droger dan op mijn normale (ruime) Q maar zeker lekker.
66931a9f9bf04c8f6aeb11366327e43d.jpg
1da70661639f11c35794c5d3e274370a.jpg
1f1c55d4d328aef0a2066a1e7d82368c.jpg
9f62b22d9e426670fbd5ea0ccfbd9697.jpg
4e92b7c4925a1d4d3dd7f1e19ad3e2fd.jpg
c76d77e482d9669f9c5961d0b29831e3.jpg
 
dat is nou een prestatie.
geweldig.
maar dat je het dan gewoon in de koelkast voor de volgende dag kan zetten is misschien nog wel een grotere prestatie.

top gedaan
 
Passen en veel meten. Mooi en knap uitgevoerd werk.
Laat het maar goed smaken.
 
Petje af hoor heel kunstig gedaan op de WGA (y)
 
Hele knappe Prestatie op de WGA, maar sinds wanneer heeft Weber vierkante briketten?
 
Heel gaaf die PP van de WGA. Deze uitdaging wil ik ooit ook eens aan gaan. Loop daar ook al een tijdje over na te denken. En zo te zien is het met een beetje toewijding prima te doen
Dat moet smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan