- Berichten
- 1.648
Gisteren ook knolselderij plakken van de Q gegeten. Knolselderij geschild, in dunne plakken gesneden. Ingesmeerd met wat olijfolie en bestrooid met BBQ guru rub. Q verwarmd tot 140 C en de plakken circa 45 min indirect laten garen. Vervolgens heel snel gegrild.
Op de plakken knolselderij wat dun gesneden bietjes geled met daarop fijn gesneden peterselie, basilicum en munt.
Was bijzonder lekker en paste goed bij de gegrilde bavette

Plakken knolselderij

Bietjes ook in dunne plakken gesneden en voorzien van peper, zout, peterselie, basilicum en munt.

Plakken knolselderij op bordje met wat rucola gelegd. Op de knolselderij de bieten gelegd. Vervolgens wat olijfolie er overheen gedruppeld.

Lekker met bavette en gegrilde sla
Op de plakken knolselderij wat dun gesneden bietjes geled met daarop fijn gesneden peterselie, basilicum en munt.
Was bijzonder lekker en paste goed bij de gegrilde bavette

Plakken knolselderij

Bietjes ook in dunne plakken gesneden en voorzien van peper, zout, peterselie, basilicum en munt.

Plakken knolselderij op bordje met wat rucola gelegd. Op de knolselderij de bieten gelegd. Vervolgens wat olijfolie er overheen gedruppeld.

Lekker met bavette en gegrilde sla