Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren heeft mijn vrouw Knarsribben meegenomen uit de supermarkt in de veronderstelling dat ik daar wel wat mee zou kunnen... Nou heb ik geen flauw idee wat ik er mee moet Ik heb ergens het idee dat het in de soep moet
Is volgens mij een beetje in de trant van (spare)ribben. Low en slow moet prima gaan. kenze volgens mij ook als krabbetjes maar zal een regionale naam zijn. is vnml "afval' vlees met veel bot. (als ik tenminste de juiste voor me heb)
De soep en dierenvoer(= goedkoop) is waar je het veel in tegenkomt
Het heeft geen bot maar kraakbeen, dat ook wel knars wordt genoemd. Nu ik er over denk in de VS heten die dingen rib tips en heb ik ze weleens besteld in een restaurant, daar zitten dan van die witte "staafjes" kraakbeen in, ik vind het niet lekker eten, zo'n half hard stukje in je mond.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.