- Berichten
- 519
Aangezien ik laatst bij Martijn wat rubs had gekocht en deze nog niet geproefd had, vandaag maar eens getest op een stukje kogelbiefstuk dat ik nog had liggen. Ik heb de volgende twee rubs uitgeprobeerd, Todd's DIRT en Papa Tony's steak rub. Ik heb zo goed mogelijk proberen te omschrijven wat je kan verwachten van deze rubs.
Todd's DIRT, the original:
Een zeer allround rub met een explosie van verschillende smaken. Zeer kruidig van smaak en een fijne niet overheersende zout taste eraan. Absoluut niet pittig en past uitstekend bij meerdere vlees- en vis gerechten. Ook over de gamba's vond ik hem zeer prettig en passend smaken. Verder lijkt mij deze rub erg goed passen door de cr?me fra?che voor bij een gepofte aardappelen o.i.d.
Papa Tony's steak seasoning:
Een echte rub voor een mooie steak zoals de rub doet vermoeden ;-) . Sterk kruidig van geur maar ook van smaak. Het meest opvallende van deze rub is dat er eerst een kruidige smaak opkomt en vervolgens komt daar nog eens een pittige taste van pepers overheen. Ik zag dat ze ook nog een "shrimp mix" hebben van papa Tony's, die ga ik zeker nog proberen na deze smaaksensatie.
Maar welke rub beviel mij het best bij de kogelbiefstuk? Voor mij de papa tony's rub aangezien ik van wat pit hou. Maar mijn partner heeft liever wat minder pit, dan kies je al snel voor de Todd's DIRT.
Voordat mensen gaan roepen dat hij minder lang op de Q had moeten liggen, zwangere vrouwen mogen geen rood vlees ;-)
En voor de wijsneuzen onder ons, de Todd's DIRT is al half leef omdat vaders ook eens wilde gaan bbq-en ;-)
Todd's DIRT, the original:
Een zeer allround rub met een explosie van verschillende smaken. Zeer kruidig van smaak en een fijne niet overheersende zout taste eraan. Absoluut niet pittig en past uitstekend bij meerdere vlees- en vis gerechten. Ook over de gamba's vond ik hem zeer prettig en passend smaken. Verder lijkt mij deze rub erg goed passen door de cr?me fra?che voor bij een gepofte aardappelen o.i.d.
Papa Tony's steak seasoning:
Een echte rub voor een mooie steak zoals de rub doet vermoeden ;-) . Sterk kruidig van geur maar ook van smaak. Het meest opvallende van deze rub is dat er eerst een kruidige smaak opkomt en vervolgens komt daar nog eens een pittige taste van pepers overheen. Ik zag dat ze ook nog een "shrimp mix" hebben van papa Tony's, die ga ik zeker nog proberen na deze smaaksensatie.
Maar welke rub beviel mij het best bij de kogelbiefstuk? Voor mij de papa tony's rub aangezien ik van wat pit hou. Maar mijn partner heeft liever wat minder pit, dan kies je al snel voor de Todd's DIRT.




Voordat mensen gaan roepen dat hij minder lang op de Q had moeten liggen, zwangere vrouwen mogen geen rood vlees ;-)

En voor de wijsneuzen onder ons, de Todd's DIRT is al half leef omdat vaders ook eens wilde gaan bbq-en ;-)