- Berichten
- 53
Gezien we in Quarantine zitten (er schijnt één of ander virus rond te zweven) kreeg ik een leuk pakketje van een vriend met een stukje bavette, prucureur 750gram en een plaatje spare rib.
De laatste 2 gingen gister de bbq op en ik dacht ik maak er een leuk verslagje van om te kijken of ik mijn sticker voor PP kan verdienen.
eerst ging deze in de LetzQ Pork Rub en werd deze netjes geïnjecteerd met appelsap.
Vervolgens de bbq gestabiliseerd op 115graden en 2 blokjes rookhout toegevoegd.
vanaf 73 graden de procureur ingepakt.
vanaf 88 graden de Procureur uitgepakt en het sap opgevangen.
vervolgens weer ingepakt in aluminiumfolie en een half uur laten rusten in een koelbox
sap gemengd met wat bbq saus van sweet baby ray.
daarna alles geplukt en van genoten.
Een kleine procureur is goed te doen maar je moet hem wel injecteren en op tijd inpakken in butcher paper.
Deze was nog heerlijk juicy in elk geval..
De laatste 2 gingen gister de bbq op en ik dacht ik maak er een leuk verslagje van om te kijken of ik mijn sticker voor PP kan verdienen.
eerst ging deze in de LetzQ Pork Rub en werd deze netjes geïnjecteerd met appelsap.
Vervolgens de bbq gestabiliseerd op 115graden en 2 blokjes rookhout toegevoegd.
vanaf 73 graden de procureur ingepakt.
vanaf 88 graden de Procureur uitgepakt en het sap opgevangen.
vervolgens weer ingepakt in aluminiumfolie en een half uur laten rusten in een koelbox
sap gemengd met wat bbq saus van sweet baby ray.
daarna alles geplukt en van genoten.
Een kleine procureur is goed te doen maar je moet hem wel injecteren en op tijd inpakken in butcher paper.
Deze was nog heerlijk juicy in elk geval..