Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het nat worden is niet 1.2.3 een probleem, maar ik doe het eerder om te voorkomen, dat er water direct op het vlees valt door de bovenste gaten.
Het vlees ligt direct onder de bovenste schuif (2 ? 3 cm lager).
In de tussentijd heb ik de BBQ saus van Steve Raichlen gemaakt, en de Cole Slaw van Jamie Oliver.
Eindelijk ff tijd voor mijzelf.
Na een run van 18 uur (op een kleine 10 minuutjes na), is de 88 gr bereikt.
In de aluminium folie, met daaromheen een handdoek gewikkeld, nu nog ff een klein uurtje wachten om vervolgens te gaan pullen (en eten !).
Al met al toch een stuk langer geduurd, als ik dacht. (had om 17:00 uur wel gedacht gereed te zullen zijn, maar boy was i wrong :-D)
Maar, als zeg ik het zelf, er zit een mooie bark op
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.