- Berichten
- 16
Vandaag een cake van kippendijen gemaakt.
Een cakeblik gevuld met:
Ontbijtspek, gekruide kippendijen, rode/groene paprika, uien, champignons, 2 teentjes knoflook.
Opgebouwd in lagen.
Indirect op de kamado op 120/130 graden tot een kerntemperatuur van 55 graden.
Daarna uit het blik, om de 15 minuten ingesmeerd met de sap die er af kwam gemengd met bbq saus.
Tot een kerntemperatuur van 75 graden…
In plakken gesneden… heerlijk en vult ongelooflijk!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Een cakeblik gevuld met:
Ontbijtspek, gekruide kippendijen, rode/groene paprika, uien, champignons, 2 teentjes knoflook.
Opgebouwd in lagen.

Indirect op de kamado op 120/130 graden tot een kerntemperatuur van 55 graden.

Daarna uit het blik, om de 15 minuten ingesmeerd met de sap die er af kwam gemengd met bbq saus.

Tot een kerntemperatuur van 75 graden…

In plakken gesneden… heerlijk en vult ongelooflijk!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk