- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
Vandaag na het Beef Jerky avontuur, maar weer even plain and simple op de offset. Wat een fijne barbecue is dit toch als je eenmaal de slag te pakken hebt.
De kippendijen gerubt met onze favoriete Russische kruiden voor kip. Beukenhout in de vuurkamer, kippendijen op het roosters en vervolgens de temperatuur bewaken / regelen met de klep van de vuurkamer. Eitje.
De kip was geweldig!! En zoals altijd, weer veel te weinig.
Vandaag na het Beef Jerky avontuur, maar weer even plain and simple op de offset. Wat een fijne barbecue is dit toch als je eenmaal de slag te pakken hebt.
De kippendijen gerubt met onze favoriete Russische kruiden voor kip. Beukenhout in de vuurkamer, kippendijen op het roosters en vervolgens de temperatuur bewaken / regelen met de klep van de vuurkamer. Eitje.
De kip was geweldig!! En zoals altijd, weer veel te weinig.

