BasBQ
Beef en Steak

Kipgrillworst met jalapeño en cheddar en varkensgrillworst met cheddar

 
 

Robin1988

Sprokkelaar
Berichten
48
Gisteren kipgrillworst met cheddar en jalapeño gemaakt en varkensgrillworst met alleen cheddar. Het kippengehakt gemengd met colorozozout en kipkruiden. Het varkensgehakt gemengd met mix voor colorozozout en mix voor varkensvlees. Grillkruiden mengsel van paprikapoeder, uiengranulaat, knoflookpoeder, cayenne, beetje bruine suiker. Bij de kip aangevuld met kipkruiden en bij het varken weer met de varkenskruidenmix. Afgekookt op 80 graden water tot een temp van 72 graden. In het vervolg moet ik het gehakt iets langer mengen, nu een beetje gelei afzetting. Voor de rest helemaal top qua smaak! Gegrild voor een minuut of 15 met een klein blokje appelhout.

73EA369B-441E-40E3-81AE-A18A3E42ECE9.jpeg


06445D38-8DAD-422C-BA21-48668687CC01.jpeg


26143465-3FED-467C-BBA8-6AD47E11C182.jpeg


7E9F4F5F-954C-4121-BFFF-4F9F5A2602A5.jpeg


07FB760E-013F-4C3D-9E78-B2BA12EB1EE0.jpeg
 
Ziet er super lekker uit zeg
Smaak bommetje volgens mij
 
Mooie worsten. Zal wel een smaak sensatie zijn. 😋
 
Er zijn meerdere redenen die voor gelei afzetting kunnen zorgen te vette samenstelling te slap opgestopt botte plaat en mes verkeerd terug koelen
 
Maar iedere keer dat je worst maakt leer je weer iets blijf vooral doorgaan het is het allerleukste om te doen
 
Ziet er heerlijk uit, die zullen rap sneuvellen tijdens de borrel
 
Terug
Bovenaan Onderaan