- Berichten
- 413
Afgelopen weekend gewoon lekkere gemarineerde kipdijfilet op de Weber gelegd samen met een aantal gevulde paprika's.
De recepten komen uit het boek: "In vuur en vlam" (pag 106 & 152). (waar ik deze keer de anchopepers, vanille en cola heb overgeslagen).
De kipfilet van de keurslager Kees Mol hier in Goes een aantal uren laten marineren in:
- 4 eetl. olijfolie
- tijm
- 1 eetl. paprikapoeder
- 1 eetl. bruine basterdsuiker
- 1 eetl. gemalen komijn
- Zout en peper van het eiland Texel
En de rode paprika's gevuld met:
- 1 kleine ui
- 1 courgette
- klein beetje zout
- komijn
- kikkererwten
- zilverliesrijst
- 100 gr. feta
De kip is er een kleine 10 minuten op gelegd, eerst direct voor de krokante-bite (niet voor niets de basterdsuiker gebruikt) en de paprika's zijn er 30 minuten op geweest.
Het was allemaal binnen no-time op!
De recepten komen uit het boek: "In vuur en vlam" (pag 106 & 152). (waar ik deze keer de anchopepers, vanille en cola heb overgeslagen).
De kipfilet van de keurslager Kees Mol hier in Goes een aantal uren laten marineren in:
- 4 eetl. olijfolie
- tijm
- 1 eetl. paprikapoeder
- 1 eetl. bruine basterdsuiker
- 1 eetl. gemalen komijn
- Zout en peper van het eiland Texel
En de rode paprika's gevuld met:
- 1 kleine ui
- 1 courgette
- klein beetje zout
- komijn
- kikkererwten
- zilverliesrijst
- 100 gr. feta
De kip is er een kleine 10 minuten op gelegd, eerst direct voor de krokante-bite (niet voor niets de basterdsuiker gebruikt) en de paprika's zijn er 30 minuten op geweest.
Het was allemaal binnen no-time op!