- Berichten
- 218
Hier in de Rijp hebben we Rookwerken. Dit bedrijf doet veel vlees roken van goede kwaliteit moet ik zeggen. Onze kip en kipfilet komt daar meestal vandaan. Een grootverschil met de supermarkt moet ik zeggen.
Vandaag heb ik van hun een kip rollade op de bbq gegooid. Deze heb ik eerst een nachtje in kip kruiden. Laten trekken en net een uur of 2 1/2 tot 74 gr laten garen. Ik heb dit keer geen rookhout gebruikt. Ik heb helaas niet meer foto's gemaakt. Vanavond zal ik hem aan snijden.
Tis eigenlijk te gek. De BBQ is gister aan gegaan met een t bone steak en een lap char chieuw. Daarna is de procureur er op gegaan . Vanmorgen was de procureur klaar en gelijk de kiprollade erop. Vanavond krijgen we gasten die willen graag de spareribs proeven. Die liggen er ni op 2 roosters vol. 3 runs op een dag . Hoe gek kan je zijn.
Vandaag heb ik van hun een kip rollade op de bbq gegooid. Deze heb ik eerst een nachtje in kip kruiden. Laten trekken en net een uur of 2 1/2 tot 74 gr laten garen. Ik heb dit keer geen rookhout gebruikt. Ik heb helaas niet meer foto's gemaakt. Vanavond zal ik hem aan snijden.
Tis eigenlijk te gek. De BBQ is gister aan gegaan met een t bone steak en een lap char chieuw. Daarna is de procureur er op gegaan . Vanmorgen was de procureur klaar en gelijk de kiprollade erop. Vanavond krijgen we gasten die willen graag de spareribs proeven. Die liggen er ni op 2 roosters vol. 3 runs op een dag . Hoe gek kan je zijn.
