- Berichten
- 5.537
Hallo mede Q ers.
Vanmiddag weer eens een kippetje gegrild.
Wat warmer dan dat ik het normaal altijd doe.
Meest hou ik de temperatuur op ?125 gr C maar nu wat warmer gedaan.
Netjes volgens de regels der kunst, injecteren en in de rub en olijf olie op z'n velletje.
Geen bierblikje o.i.d. in de houder.
Ik moet zeggen dat de smaak prima was maar het borstvlees was toch wat aan de droge kant, wel goed te eten hoor maar iets droger dan ik gewend ben.
Wellicht omdat er geen blikje in de houder zat dus een open gat aan de onderkant, mogelijk? ik weet het niet.
Ook is niet iedere kip hetzelfde natuurlijk.
Volgende keer nog eens anders proberen.
Oja, de plaatjes.
Leuk dat jullie meekeken.
Grts
Hans.
Vanmiddag weer eens een kippetje gegrild.
Wat warmer dan dat ik het normaal altijd doe.
Meest hou ik de temperatuur op ?125 gr C maar nu wat warmer gedaan.
Netjes volgens de regels der kunst, injecteren en in de rub en olijf olie op z'n velletje.
Geen bierblikje o.i.d. in de houder.
Ik moet zeggen dat de smaak prima was maar het borstvlees was toch wat aan de droge kant, wel goed te eten hoor maar iets droger dan ik gewend ben.
Wellicht omdat er geen blikje in de houder zat dus een open gat aan de onderkant, mogelijk? ik weet het niet.
Ook is niet iedere kip hetzelfde natuurlijk.
Volgende keer nog eens anders proberen.

Oja, de plaatjes.



Leuk dat jullie meekeken.
Grts
Hans.