Vandaag een kippetje gekruid met een pasta van:
grof zeezout
dijonmosterd
thijm
rozemarijn
zwarte peper
gemalen sinaasappelschil
olijfolie
De aardappeltjes 15 min. voorgekookt.
De ui ook eerst even zacht gemaakt in de magnetron.
Toen een laagje ui in de schaal
Kip met de borst naar beneden in de schaal en de aardappels er omheen
Bij 90 graden op de bbq gezet en de temperatuur op laten lopen tot 175 graden.
Toen was de kip gaar.
Was een heerlijk mals kipje. Geen knapperig velletje in de schaal maar dat kun je ook niet verwachten.
grof zeezout
dijonmosterd
thijm
rozemarijn
zwarte peper
gemalen sinaasappelschil
olijfolie
De aardappeltjes 15 min. voorgekookt.
De ui ook eerst even zacht gemaakt in de magnetron.
Toen een laagje ui in de schaal
Kip met de borst naar beneden in de schaal en de aardappels er omheen

Bij 90 graden op de bbq gezet en de temperatuur op laten lopen tot 175 graden.
Toen was de kip gaar.

Was een heerlijk mals kipje. Geen knapperig velletje in de schaal maar dat kun je ook niet verwachten.