- Berichten
- 37
Vandaag kip op de Q gedaan. Wou iets met Hoisin en dat is gelukt.
Gebruik vaak gewoon een rub en Wat rook hout.
Moet nog steeds een mooi rekje maken maar heb voor de tussen tijd een aluminium schaaltje met wat gaatjes waar me schoteltje in staat. werkt ook prima.
Ben nu uitgegaan van een basis rub met een schepje 5 spices.
Bij 60 Grade kern heb ik hem afgelakt met
Gebruik vaak gewoon een rub en Wat rook hout.
Moet nog steeds een mooi rekje maken maar heb voor de tussen tijd een aluminium schaaltje met wat gaatjes waar me schoteltje in staat. werkt ook prima.
Ben nu uitgegaan van een basis rub met een schepje 5 spices.
Bij 60 Grade kern heb ik hem afgelakt met
- 3 eetlepels hoisinsaus
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel knoflook
- 2 eetlepels gembersiroop
- 0,5 theelepel Chinees vijfkruidenpoeder
- 2 eetlepels Chinese sojasaus
- 1 eetlepels Citroën
- 1-2 eetlepels sesamzaad