- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's,
Dankzij kerst weer eens tijd om een paar L&S sessies te doen.
Omdat we eerste kerstdag bij ouders gingen eten voor de zekerheid maar wat ribben gemaakt.

Wetende dat deze onverwachte verassing door iedereen gewaardeerd zou worden.
Ribben met rub van noskos de avond ervoor geprept.
Tijdens het inpakken een paar toefjes zelfgemaakte kruiden knoflook boter en maple syrup toegevoegd.
Gekozen voor 2-1,5-0,5
Hieronder de foto's





Vanaf de wsm meteen meegenomen dus ze waren nog warm toen we aankwamen. Daar meteen netjes in een schaal geserveerd.
Om de (diverse) thuiskoks niet tegen het hoofd te stoten, duidelijk aangegeven dat de ribben als amuse-verassing beschouwd moeten worden, en het eigenlijk geen deel uitmaakt van het kerstmenu.
Rara, wat was er als eerste op
Geweldig om de gasten te zien genieten van jou zelf gegaarde ribben.
Bedankt voor het kijken.
Rick
Dankzij kerst weer eens tijd om een paar L&S sessies te doen.
Omdat we eerste kerstdag bij ouders gingen eten voor de zekerheid maar wat ribben gemaakt.



Wetende dat deze onverwachte verassing door iedereen gewaardeerd zou worden.
Ribben met rub van noskos de avond ervoor geprept.
Tijdens het inpakken een paar toefjes zelfgemaakte kruiden knoflook boter en maple syrup toegevoegd.
Gekozen voor 2-1,5-0,5
Hieronder de foto's





Vanaf de wsm meteen meegenomen dus ze waren nog warm toen we aankwamen. Daar meteen netjes in een schaal geserveerd.
Om de (diverse) thuiskoks niet tegen het hoofd te stoten, duidelijk aangegeven dat de ribben als amuse-verassing beschouwd moeten worden, en het eigenlijk geen deel uitmaakt van het kerstmenu.
Rara, wat was er als eerste op

Geweldig om de gasten te zien genieten van jou zelf gegaarde ribben.
Bedankt voor het kijken.
Rick