BasBQ
Beef en Steak

Kerstribben

 
 
 
 
 

Ridevi71

Forum Meubilair
Berichten
10.108
Beste bbq collega's,

Dankzij kerst weer eens tijd om een paar L&S sessies te doen.
Omdat we eerste kerstdag bij ouders gingen eten voor de zekerheid maar wat ribben gemaakt.  ;) :D :p
Wetende dat deze onverwachte verassing door iedereen gewaardeerd zou worden.

Ribben met rub van noskos de avond ervoor geprept.
Tijdens het inpakken een paar toefjes zelfgemaakte kruiden knoflook boter en maple syrup toegevoegd.
Gekozen voor 2-1,5-0,5

Hieronder de foto's






Vanaf de wsm meteen meegenomen dus ze waren nog warm toen we aankwamen. Daar meteen netjes in een schaal geserveerd.
Om de (diverse) thuiskoks niet tegen het hoofd te stoten, duidelijk aangegeven dat de ribben als amuse-verassing beschouwd moeten worden, en het eigenlijk geen deel uitmaakt van het kerstmenu.

Rara, wat was er als eerste op  :D

Geweldig om de gasten te zien genieten van jou zelf gegaarde ribben.

Bedankt voor het kijken.
Rick
 
Zien er smakelijk uit!
 
Lekker hoor!

 
dat zijn de betere verrassingen
 
Zien er lekker uit!
 
Ridevi71 zei:
Beste bbq collega's,

Dankzij kerst weer eens tijd om een paar L&S sessies te doen.
Omdat we eerste kerstdag bij ouders gingen eten voor de zekerheid maar wat ribben gemaakt.  ;) :D :p
Wetende dat deze onverwachte verassing door iedereen gewaardeerd zou worden.

Ribben met rub van noskos de avond ervoor geprept.
Tijdens het inpakken een paar toefjes zelfgemaakte kruiden knoflook boter en maple syrup toegevoegd.
Gekozen voor 2-1,5-0,5

Hieronder de foto's






Vanaf de wsm meteen meegenomen dus ze waren nog warm toen we aankwamen. Daar meteen netjes in een schaal geserveerd.
Om de (diverse) thuiskoks niet tegen het hoofd te stoten, duidelijk aangegeven dat de ribben als amuse-verassing beschouwd moeten worden, en het eigenlijk geen deel uitmaakt van het kerstmenu.

Rara, wat was er als eerste op  :D

Geweldig om de gasten te zien genieten van jou zelf gegaarde ribben.

Bedankt voor het kijken.
Rick

Wat zien ze er lekker uit, krijg nu al (weer) trek
Vraagje? Wat houdt "Gekozen voor 2-1,5-0,5" in????
 
2 uur gewoon los op het rooster
1,5 uur ingepakt in de aluminium folie op het rooster, samen met appelsap, boter en maple syrup
0,5 uur weer gewoon los op het rooster, afgelakt met bbq sauce
 
Ridevi71 zei:
2 uur gewoon los op het rooster
1,5 uur ingepakt in de aluminium folie op het rooster, samen met appelsap, boter en maple syrup
0,5 uur weer gewoon los op het rooster, afgelakt met bbq sauce
En alles indirect uiteraard (niet direct boven de kooltjes)
 
joethesmoker zei:
Ridevi71 zei:
2 uur gewoon los op het rooster
1,5 uur ingepakt in de aluminium folie op het rooster, samen met appelsap, boter en maple syrup
0,5 uur weer gewoon los op het rooster, afgelakt met bbq sauce

En alles indirect uiteraard (niet direct boven de kooltjes)
joethesmoker zei:
Ridevi71 zei:
2 uur gewoon los op het rooster
1,5 uur ingepakt in de aluminium folie op het rooster, samen met appelsap, boter en maple syrup
0,5 uur weer gewoon los op het rooster, afgelakt met bbq sauce
En alles indirect uiteraard (niet direct boven de kooltjes)

Mijn dank weer voor de uitleg. Gaat ook op de Things To Do list.
En ja ook daar zal ik dan ook een fotoverslag van maken. :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan