- Berichten
- 2.559
Hallo Barbecuevrienden
Dit jaar, op 2de kerstdag stond er lamskroon en longhaas op het menu. Als 1 van de sidedishes ook nog een Insalata caprese gemaakt met mozzarella die ik 30 minuten had gerookt met de CSG. Als snack ook nog garnalen oit ut penneke die dankzij Jeroen inmiddels hier thuis ook walvisluizen worden genoend
Bereiding van de kroon en longhaas heb ik heel simpel gehouden, beiden met zwarte peper, zout en knoflook, bij het lam ook nog wat tijm gebruikt. Dichtgeschroeid voor het kleurtje en daarna beiden indirect tot een kern van 52?C. Ingepakt in folie en na de verplichte rust heerlijk gegeten.
En dan nu de foto's ander is het niet gebeurd
Voor herhaling vatbaar, zowel lam als longhaas en ook nog eens een prima combi!
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Dit jaar, op 2de kerstdag stond er lamskroon en longhaas op het menu. Als 1 van de sidedishes ook nog een Insalata caprese gemaakt met mozzarella die ik 30 minuten had gerookt met de CSG. Als snack ook nog garnalen oit ut penneke die dankzij Jeroen inmiddels hier thuis ook walvisluizen worden genoend

Bereiding van de kroon en longhaas heb ik heel simpel gehouden, beiden met zwarte peper, zout en knoflook, bij het lam ook nog wat tijm gebruikt. Dichtgeschroeid voor het kleurtje en daarna beiden indirect tot een kern van 52?C. Ingepakt in folie en na de verplichte rust heerlijk gegeten.
En dan nu de foto's ander is het niet gebeurd













Voor herhaling vatbaar, zowel lam als longhaas en ook nog eens een prima combi!
gloeiende groet
Camiel de barbecueman