- Berichten
- 1.302
Goedemiddag, ik vond onderstaand stuk buikspek in de afprijsbak van de super i.v.m. houdbaarheidsdatum tot morgen.
Aangezien ik nog nooit een dergelijk groot stuk vlees op de bbq heb bereid zou ik graag tips en aanwijzingen ontvangen over temperaturen tijden en dergelijke, ik heb wel hier meegelezen met/bij andere recepten maar een extra beetje aandacht is nooit weg.
Ik wil de bereiding doen op mijn Weber 47 cm, en ik heb eventueel een rook box ( nooit gebruikt tot nu toe, want we zaten op een balkon in een flat )
Het rookhout is van de AH, momenteel in de aanbieding.
Ik heb kokos briketten in huis als brandstof.
Ik hoop dat ik morgen vol goede moed met jullie tips en adviezen aan de slag kan, alvast bedankt voor het meedenken!
Aangezien ik nog nooit een dergelijk groot stuk vlees op de bbq heb bereid zou ik graag tips en aanwijzingen ontvangen over temperaturen tijden en dergelijke, ik heb wel hier meegelezen met/bij andere recepten maar een extra beetje aandacht is nooit weg.
Ik wil de bereiding doen op mijn Weber 47 cm, en ik heb eventueel een rook box ( nooit gebruikt tot nu toe, want we zaten op een balkon in een flat )
Het rookhout is van de AH, momenteel in de aanbieding.

Ik heb kokos briketten in huis als brandstof.
Ik hoop dat ik morgen vol goede moed met jullie tips en adviezen aan de slag kan, alvast bedankt voor het meedenken!