- Berichten
- 209
Vandaag speciaal voor moederdag kalfspicanha gemaakt.
Rond 15.30 de barbecue aangestoken en daarna begonnen met de voorbereidingen.
De vetlaag op de Picanha kruislings ingesneden en daarna in de SPG rub gezet. Nadat de barbecue een temperatuur had van zo'n 140 graden had de Picanha erop (indirect).
Een kwartier voor de Picanha klaar was de aardappels gebakken en de ijsbergsla gesneden.
Nadat de Picanha een temperatuur had van 50 graden, deze eraf gehaald en de schuiven vol opengezet. Hierna de vetlaag nog even gebakken.
Resultaat was fantastisch
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Rond 15.30 de barbecue aangestoken en daarna begonnen met de voorbereidingen.
De vetlaag op de Picanha kruislings ingesneden en daarna in de SPG rub gezet. Nadat de barbecue een temperatuur had van zo'n 140 graden had de Picanha erop (indirect).
Een kwartier voor de Picanha klaar was de aardappels gebakken en de ijsbergsla gesneden.
Nadat de Picanha een temperatuur had van 50 graden, deze eraf gehaald en de schuiven vol opengezet. Hierna de vetlaag nog even gebakken.
Resultaat was fantastisch








Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk