BasBQ
Beef en Steak

Kalfspicanha

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vandaag speciaal voor moederdag kalfspicanha gemaakt.
Rond 15.30 de barbecue aangestoken en daarna begonnen met de voorbereidingen.
De vetlaag op de Picanha kruislings ingesneden en daarna in de SPG rub gezet. Nadat de barbecue een temperatuur had van zo'n 140 graden had de Picanha erop (indirect).
Een kwartier voor de Picanha klaar was de aardappels gebakken en de ijsbergsla gesneden.
Nadat de Picanha een temperatuur had van 50 graden, deze eraf gehaald en de schuiven vol opengezet. Hierna de vetlaag nog even gebakken.
Resultaat was fantastisch
20082f1c63fef6197541545a1d9b36f2.jpg
db3a5ab77f13d3cb2da799746e905bc7.jpg
261053b861bd6cf064c96aeeae349240.jpg
0526a98d42c37d1356e84cd1225fd169.jpg
fa04541d8436e4cfa3d2815656692b6a.jpg
81be429f2c40938d57c7d82f89a0ef3b.jpg
429508c6860e6c05027e192e2e8f93da.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Lekker man 😋, het spiesje was voor de vrouw ?😁
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
ziet er nice uit hoor!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Mooi werk. Kalfspicanha is een van mij favorieten. Ook om lekker te vullen.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Ziet er goed uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Mooi! Ziet er zo te zien heerlijk uit.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan