Tijd om de vriezer eens leeg te maken, altijd een goede reden voor een mooi stuk vlees..... vandaag een kalfspicanha
.
Bereid op de elcheapo op de revearse sear methode, ook eens uitproberen.
Van thuis wel m'n seargrate mee genomen. Bij 46 graden ff af fakkelen al was dat niet zo'n spektakel er zat namelijk bijna geen vetkap aan helaas.
Lekkere zoete aardappels erbij als het vlees ff mag rusten.
Na 15 min rusten tijd om aan te snijden.
Erg lekker stuk vlees!
.

Bereid op de elcheapo op de revearse sear methode, ook eens uitproberen.

Van thuis wel m'n seargrate mee genomen. Bij 46 graden ff af fakkelen al was dat niet zo'n spektakel er zat namelijk bijna geen vetkap aan helaas.

Lekkere zoete aardappels erbij als het vlees ff mag rusten.

Na 15 min rusten tijd om aan te snijden.

Erg lekker stuk vlees!