BasBQ
Beef en Steak

Kalf spareribs op de W47... dat past net.

JohnK

Vuurmaker
Berichten
62
Vandaag zin om de bestelde kalfs spare ribs eens uit te proberen op mijn 'witte wief' (koosnaam voor de ivoorwitte W47), dus eerst voor zien van een lichte rub met o.a. paprikapoeder, cayenne, oregano, koriander, salie en wat anijszaad

eTGCP5M.jpg


Het past allemaal maar net  :D
DfpsOTi.jpg


Het wiefke snorde overigens redelijk lekker op rond de 120 graden en na ruim 2 uur toch stiekem even kijken hoe alles verloopt:
MdFbWtZ.jpg


Zelfgemaakte mopsaus eroverheen (wederom niet al te veel, want ik ben benieuwd of ik nog wat terug proef)
LNb4WRW.jpg


Na een kleine 3,5 uur besloten dat ze 'klaar' waren.
uBv6Don.jpg


Ik ben redelijk tevreden, al had hij misschien toch nog wel een klein uurtje langer gekund om zo nog iets makkelijker los te laten van het bot. Er zit iig meer 'bite' in dan de baby racks en zeker voor herhaling vatbaar. Het anijs kwam zo nu en dan subtiel naar voren en bleek dus een goede keuze te zijn.
 
Lust ik wel
 
Lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan