JohnK
Vuurmaker
- Berichten
- 62
Vandaag zin om de bestelde kalfs spare ribs eens uit te proberen op mijn 'witte wief' (koosnaam voor de ivoorwitte W47), dus eerst voor zien van een lichte rub met o.a. paprikapoeder, cayenne, oregano, koriander, salie en wat anijszaad
Het past allemaal maar net
Het wiefke snorde overigens redelijk lekker op rond de 120 graden en na ruim 2 uur toch stiekem even kijken hoe alles verloopt:
Zelfgemaakte mopsaus eroverheen (wederom niet al te veel, want ik ben benieuwd of ik nog wat terug proef)
Na een kleine 3,5 uur besloten dat ze 'klaar' waren.
Ik ben redelijk tevreden, al had hij misschien toch nog wel een klein uurtje langer gekund om zo nog iets makkelijker los te laten van het bot. Er zit iig meer 'bite' in dan de baby racks en zeker voor herhaling vatbaar. Het anijs kwam zo nu en dan subtiel naar voren en bleek dus een goede keuze te zijn.

Het past allemaal maar net


Het wiefke snorde overigens redelijk lekker op rond de 120 graden en na ruim 2 uur toch stiekem even kijken hoe alles verloopt:

Zelfgemaakte mopsaus eroverheen (wederom niet al te veel, want ik ben benieuwd of ik nog wat terug proef)

Na een kleine 3,5 uur besloten dat ze 'klaar' waren.

Ik ben redelijk tevreden, al had hij misschien toch nog wel een klein uurtje langer gekund om zo nog iets makkelijker los te laten van het bot. Er zit iig meer 'bite' in dan de baby racks en zeker voor herhaling vatbaar. Het anijs kwam zo nu en dan subtiel naar voren en bleek dus een goede keuze te zijn.