- Berichten
- 519
Ik nad nog Wagyu Short Ribs in de vriezer liggen en kwam dit gerecht tegen. Het leek mij wel wat en had alle benodigdheden is huis, aan de slag dus maar.
Het vlinderen van de ribs, was erg lastig aangezien er erg veel stukken vet tussen zaten dat uiteraard het vlees brak:
Met de marinade, 1,5 uur ingetrokken:
Marinade voor het dippen en een salade:
Flink opstoken en op het ei:
Vet rookt goed, leuk voor de buurt :-D
En het eindresultaat, hot saus, komkommer in rijstazijn met wat suiker en een uitje en uiteraard het vlees. Hoe het opgevouwen eruit ziet hoef ik jullie niet te vertellen!;-)
Wat vonden we er van? Een heerlijk gerecht, maar het vlees viel mij erg tegen. Er zaten te grote vet stukken tussen en dat hoeft voor mij niet. Ik had er meer van verwacht qua smaak. Maar het recept is zeker voor herhaling vatbaar, alleen een volgende keer met een ander stuk vlees, biefstuk oid.

Het vlinderen van de ribs, was erg lastig aangezien er erg veel stukken vet tussen zaten dat uiteraard het vlees brak:

Met de marinade, 1,5 uur ingetrokken:
Marinade voor het dippen en een salade:

Flink opstoken en op het ei:


Vet rookt goed, leuk voor de buurt :-D

En het eindresultaat, hot saus, komkommer in rijstazijn met wat suiker en een uitje en uiteraard het vlees. Hoe het opgevouwen eruit ziet hoef ik jullie niet te vertellen!;-)

Wat vonden we er van? Een heerlijk gerecht, maar het vlees viel mij erg tegen. Er zaten te grote vet stukken tussen en dat hoeft voor mij niet. Ik had er meer van verwacht qua smaak. Maar het recept is zeker voor herhaling vatbaar, alleen een volgende keer met een ander stuk vlees, biefstuk oid.